شایان ذکر است که بازدهی خزانه داری 10 ساله ایالات متحده از بالاترین سطح هفتگی 2.90% به 2.88% کاهش یافته است. با این اوصاف، بازدهی ها در روز قبل به شدت جهش کردند قبل از اینکه پس از صورتجلسه فدرال رزرو عقب نشینی کنند. علاوه بر این، S&P 500 Futures پس از معکوس شدن از بالاترین سطح چهار ماهه روز قبل، زیان ملایمی را چاپ می کند.
با حرکت به جلو، یک تقویم سبک به کاتالیزورهای خطر برای حفظ صندلی راننده نیاز دارد.
با این حال، شاخص سهام آسیا-اقیانوسیه اماسسیآی در خارج از ژاپن 0.60 درصد کاهش مییابد در حالی که شاخص Nikkei 225 ژاپن 0.85 درصد زیان روزانه را تا زمان انتشار چاپ میکند.
همچنین ارقام بد از دادههای اشتغال استرالیا و نظرات منفی آدریان اور، رئیس بانک مرکزی نیوزلند (RBNZ) نگران معاملهگران سهام بود. مهمتر از همه، صورتجلسه کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) نگرانیهای مربوط به کندی رشد اقتصادی را تشدید کرد و بر ریسکپذیری تاثیر گذاشت.
سهام آسیایی به عنوان همتایان غربی خود همچنان در عقب هستند.
موج گرما در چین، شرایط کووید، ترس از رکود را تجدید می کند، Fed Minutes نیز بر احساسات تاثیر گذاشت.
Orr از RBNZ با داده های ضعیف استرالیا، کاتالیزورهای بیشتری را برای خرسند کردن خرس ها در آسیا و اقیانوسیه ارائه کرد.
گلدمن ساکس و نومورا با صحبت در مورد چین، هر دو پیشبینی رشد کشور اژدها را پس از مشاهده آخرین جهش در تعداد کووید کاهش دادند. همچنین تردیدها در مورد ظرفیت بانک خلق چین (PBOC) برای مهار مشکلات رکودی، تأثیر منفی بر اقتصاد چین دارد. علاوه بر این، اظهارنظرهای دفتر نماینده تجاری ایالات متحده مبنی بر اینکه “اوایل پاییز امسال، ایالات متحده و تایوان مذاکرات رسمی را در مورد یک ابتکار تجاری آغاز خواهند کرد”، به نظر می رسد که نگرانی ها از کشمکش بین ایالات متحده و چین را تجدید می کند و همچنین روحیه را متزلزل می کند.
سهام در منطقه آسیا-اقیانوسیه همتای جهانی خود را دنبال میکنند که بیشتر تحت تاثیر عناوین مرتبط با چین قرار گرفته است، زیرا مشکلات رکود باعث کاهش احساسات در اوایل پنجشنبه در اروپا شده است.
در میان این بازیها، سهام در چین و نیوزیلند پیشتاز خرسها هستند، در حالی که به نظر میرسد هند و اندونزی با وجود مشکلات کلان، در تلاش برای گسترش خوشبینی هستند.
در جاهای دیگر، شاخص دلار آمریکا (DXY) ثابتتر باقی میماند و قیمتهای چاپ طلا افزایش ملایمی دارند. با این حال، نفت همچنان با افزایش تقریبا 1.0 درصدی، در میان ترس از کاهش عرضه، بزرگترین سودآور است.