خرید یوان توسط بانک های دولتی به آن کمک کرد تا از پایین ترین سطح 7.3746 در هر دلار به 7.3034 برسد.

© رویترز. عکس فایل: زنی اسکناسهای یوان چین را در این تصویر در دست دارد که در 30 مه 2022 گرفته شده است. رویترز/دادو روویک/تصویر
شانگهای/پکن (رویترز) – دو منبع آگاه به رویترز گفتند که بانکهای بزرگ دولتی چین در اواخر معاملات روز سهشنبه دلار آمریکا را در بازارهای خشکی و فراساحلی فروختند تا از تضعیف یوان حمایت کنند.
و منابع به رویترز گفتند که رگولاتور FX از آنها در مورد موقعیت آنها در بازار ارز سوال کرده است.
منبع: https://www.investing.com/news/forex-news/chinese-state-banks-sold-dollars-to-support-yuan-late-on-tuesday–sources-2921412
منبع دیگر نیز چنین فروش دلار بانک دولتی را در بازار خشکی اواخر روز آسیا مشاهده کرد.
رگولاتورهای چینی مشغول اجرای اقداماتی برای جلوگیری از کاهش سریع ارزش یوان بوده اند. آنها پارامتری را در مورد تامین مالی شرکت های تجاری فرامرزی افزایش دادند تا شرکت های داخلی در روز سه شنبه به راحتی سرمایه خود را از بازارهای خارج از کشور جمع آوری کنند.
بانک های دولتی در چین معمولاً به نمایندگی از بانک خلق چین در بازار ارز معامله می کنند، اما می توانند از طرف خود معامله کنند یا برای مشتریان شرکتی خود سفارشات را اجرا کنند.
این منابع گفتند غیرعادی است که شعب داخلی بانکهای بزرگ چین در معاملات خشکی در ساعات معاملات لندن یا نیویورک فعال باشند، اگرچه آنها معمولاً در معاملات انجام میدهند و از حرکات آن برای هدایت بانکهای خشکی استفاده میکنند.
این فروش دلار در حالی صورت میگیرد که پول چین با فشار نزولی فزایندهای مواجه است، به طوری که به ضعیفترین سطح از دسامبر 2007 رسیده است و ارزش یوان در برابر ارزهای شرکای تجاری اصلی خود به پایینترین سطح پنج ماهه رسیده است.
یکی از منابع گفت که فروش دلار توسط بانک های دولتی در ساعات اولیه معاملات ایالات متحده، یوان را افزایش داد و اشاره کرد که این اقدام در بازارهای خشکی و فراساحلی رخ داده است.
یوان خشکی از پایین ترین سطح 7.31 جهش کرد و تقریباً تمام زیان های روزانه را پس از اقدامات بانک دولتی دنبال کرد. هنگامی که معاملات در روز چهارشنبه از سر گرفته شد، قیمت آن به 7.2949 در هر دلار باز شد و آخرین بار در ساعت 0229 GMT در ساعت 7.2971 تغییر کرد.
یوان فراساحلی در جلسات اخیر به پایینترین رکوردهای پی در پی رسیده است که منعکسکننده تقویت دلار و نگرانی از کندی اقتصاد چین است.